Az elrabolt mobilban pikáns képek voltak

Képek - Hibázott! Lucy Liu-t szexvideóval zsarolják

A minap adott róla hírt a szép színésznő, hogy a francia fővárosban barátnőjével együtt kirabolták - Lucy Liu pechjére az eltulajdonított táskájában benne volt a mobilja, abban pedig pikáns felvételei is.

Szuperszexi képekben a dögös színésznő, Lucy Liu! képgaléria

2010.03.03 13:30ma.hu

Még nem ért véget a csinos kínai-amerikai sztár kálváriája - a napokban barátnőjével sétálgatott Párizsban, amikor a járdán leteperte őket két rabló.

Eltulajdonították táskájukat, ékszereiket és óráikat is, Lucy Liu azonban most kénytelen volt azzal is szembesülni, hogy ellopott mobilján olyan szex-felvételek is találhatók, melyekkel visszaélhetnek.

Nem is kellett soká várnia: egymillió dollárt kérnek a színésznőtől, hogy ne kerüljön nyilvánosságra a mobilon található szexvideó.

Azt nem közölték, hogy pontosan mi látható a felvételen - de állítólag jól átkutatták a telefont. Így aztán emellett még Lucy Liu számos sztárismerőseinek telefonszámát is megtalálhatták.

A színésznő különösen emiatt van kibukva, de elhihetjük, hogy a szexvideó sem hagyja hidegen...

Az persze jó kérdés, hogy több társa hibájából tanulva miért őrizgetett ő is a telefonján egy pikáns videót.

Olvassa el a legutóbbi híreket Lucy Liu-ról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.