A színésznő fagyosat kívánt

Lucy Liu feltámadna a gardróbban - Erotikus képek!

Különös ötletei vannak Lucy Liu-nak - A Charlie angyalai ázsiai szépsége hibernáltatná magát. Abban bízik, hogy halála után feltámadhat egyszer...

Lucy Liu a vad, keleti istennő képgaléria

2008.03.31 11:15ma.hu

Lucy Liu hosszú életet tervez - Már az az utánit is megálmodta...A csinos színésznő a halála beállta után is biztosítaná, hogy egyszer még visszatérhessen az élők közé!

Hogy festene a gardróbból kijövet...?

Mindezt úgy képzeli el, hogy kihasználná az úgynevezett kriogenetikai eljárás adta lehetőségeket. A módszer lényege, hogy szakemberek rögtön a halál beállta után lefagyasztják a testet.

A sztárnak mindez nem elég, egyéb elképzelései is vannak: amíg arra várna, hogy felolvad, egy híres divattervező, a néhány éve elhunyt Nan Kempner szekrényében szeretné "eltölteni" az időt - hogy ha felébred, a gyönyörű ruhaköltemények között találhassa magát!

Csak nehogy magával a divatdiktátor maradványaival is találkozzon...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.