Kirabolták a híres akcióhősnőt!

Szexi képek - A valóságban megbukott: Lucy Liu-t az utcán teperték le!

Európai kirándulása alkalmával csúfos tapasztalatokat szerzett a csinos kínai-amerikai színésznő - Lucy Liu-t és barátnőjét megtámadták és kirabolták Párizsban!

Szuperszexi képekben a dögös színésznő, Lucy Liu! képgaléria

2010.03.01 11:30ma.hu

A sztár egy francia lapnak számolt be a megrázó esetről. Barátnője társaságában kalandozott a francia fővárosban Lucy Liu, éppen vásárolgattak, amikor a bokorból előugrott két támadó.

A színésznőnek nyikkani sem volt ideje, olyan gyorsan a földre rántották őket, és vitték, amit lehetett.

A földre tepert Lucy-t és barátnőjét pár pillanat alatt megszabadították táskájuktól, értékes óráiktól és mobiltelefonjuktól is.

A kínai-amerikai színésznő teljesen kiakadt, de a legjobban a telefonját sajnálja, hiszen hosszú ideig gyűjtögette az abban tárolt telefonszámokat, közöttük - egyértelműen - számos híresség elérhetőségével...

Lehetséges, hogy nem kevesen számíthatnak a hollywood-i sztárok közül zaklatásra a közeljövőben.

Kivel hódít együtt Lucy Liu?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.