A 007-es ügynök nem veti meg a férfi csókját sem

Daniel Craig szó szerint forró csókokat váltott

Ez aztán tényleg a mítosz összeomlása. Egy amerikai magazin szerint Daniel Craignél a kenyér mindkét oldalát meg lehet kenni vajjal.

2010.05.29 12:30siccpasik.hu

A beszámolók szerint a 007-es ügynök egy derült éjszakát éppen arra használt fel, hogy elmenjen szórakozni egy kétes hírértékű bárba – mely mindössze abból a szempontból kétes, hogy milyen szexuális orientációjú egyének járnak oda szórakozni. Nem is véletlen, hogy az újság riporterének szemet szúrt, ahogy Daniel egy másik férfit nyal-fal.

A bárban szórakozó emberek pulzusa azonnal megugrott, mikor a 42 éves színész besétált a kaliforniai bárba, oldalán egy igencsak jó kiállás, csinos – férfival. Néhány ital után mindketten a táncparkettre perdültek, utána pedig több szemtanú szerint is füstös, romantikus csókban forrtak össze. – Több volt, mint két bulizó haver, ez biztos – mondták a jelenlevők. Úgy tűnik, James Bond nem csak a nőknél veti be a csáberejét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.