Cherly Cole áll a lista elején

Gömbölyű idomok nyertek: Íme a világ legszexisebb hölgyei!

Újra megszavaztatták az erősebbik nem képviselőit: vajon mely sztárhölgyeket sorolják a legszexisebb nők közé? Talán nem nagy meglepetés, hogy a Girls Aloud énekesnője ismét győzedelmeskedett.

Rájuk szavaztak: íme a világ legszexisebb sztárhölgyei! képgaléria

2010.05.04 19:30ma.hu

Másodjára nyerte el a Legszexisebb Nő címet Cheryl Cole énekesnő és nemrég még Ashley Cole sztárfocista neje.

Adriana Lima a kifutón

Rá adták le a legtöbb voksot a brit pasik, akik szavaztak az FHM magazin éves megmérettetésén.

A korábban legszexisebbnek tartott Megan Fox most a második helyre szorul a dögös barna Cheryl mögött, de a szőke modell, Marisa Miller is.

Az FHM főszerkesztője, Colin Kennedy szerint az ismét egyedülálló Cheryl Cole gömbölyű formáival győzte meg a férfiakat.

Mellesleg pedig nem igen volt olyan hónap, hogy ne szerepelt volna a címlapokon.

A gyönyörű énekesnő Ashley Cole focista párja volt, de a sportoló hűtlensége miatt a páros februárban hivatalosan is elvált.

Jessica Alba

Ami a tízes listát illeti, hatodik helyen végzett Kristen Stewart is, aki az Alkonyat- és az Újhold filmekkel lopta be magát a fiatal pasik szívébe, Robert Pattinson oldalán.

A listát látva egyébként határozottan a gömbölyű idomok, formás mellek győzedelmeskedtek.

Negyedik lett Frankie Sandford, ötödik Keely Hazell, hetedik Kelly Brook, nyolcadik Adriana Lima, kilencedik helyre került Jessica Alba és a sort Abbey Clancy zárja.

Íme az angolok három legszexisebb focistafelesége!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.