Megválasztották a legszexisebbet!

Buja képek - Feszes cicik, igéző szemek: Emily a legszexibb ausztrál nő!

Egy gyönyörű szőke lányt találtak az ausztrál pasik a legszexisebbnek - Emily Scott-tal hemperegnének a szavazás szerint a legtöbben, formás idomait elnézve pedig ez nem is csoda.

Feszes cicik, igéző pillantás: Emily Scott, a legszexisebb ausztrál! képgaléria

2009.06.02 10:50ma.hu

A zöldszemű, szőke modell, Emily Scott kapta a legtöbb szavazatot az ausztrál Ralph magazin szerint azt illetően: ki a legszexisebb hölgyemény a hazában!

A huszonöt éves szépség az ausztráliai Canberrában látta meg a napvilágot, fehérnemű-modellként mutatkozott be először.

Feltűnt már 2006-ban, Robbie Williams tavaszi turnéján, majd később a népszerű Rock DJ című videoklipben is láthatta a közönség. Volt a Lipton Ice Tea reklámarca is.

Szerepelt az ITV valóságshow-jában, a Love Island-ben.

Olyan neves magazinokban állt modellt, mint a Nuts, a Zoo Weekly, az FHM, a Loaded, a Stuff, a Playboy és a Maxim, de természetesen nem először mutatja meg bájait a Ralph magazinban sem.

A Maximban megjelent fotói után a világ kilencedik legszexisebb nőjeként emlegették.

Emily Scott modellként és DJ-ként is sikeres - formás idomai láttán valószínűleg kevés pasi akad, aki nem mutatja meg tánctudását a hölgyemény előtt!

Biszexualitásáról vallott a legszexisebb színésznő!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.