Megvan a legszexibb lányok listája!

Erotikus képek! Cheryl Cole-t nevezték ki a világ legszexibb nőjének!

A Girls Aloud együttes 25 éves szépsége a tavalyi győztest, Megan Fox-ot, a Transformers film bombázóját a második helyre szorította. Cheryl győzelmével három év kihagyás után megint egy brit lány fejére került a korona.

A Girls Aloud szexis szépsége: Cheryl Cole képekben! képgaléria

2009.04.23 15:25mellesleg
Keeley Hazel, a kebelcsoda!

A dobogó harmadik fokán Jessica Alba áll, akit Britney Spears követ, bár ez elég meglepő, hisz az elmúlt időszakban Britney nem került fel hasonló listákra…főleg amiatt is furcsa, mert megelőzte például a gyönyörű Adriana Lima szupermodellt is… 

A Sun magazin kebelcsodája, Keeley Hazel a tavalyi harmadik helyről idén az ötödikre csúszott, a hatodik Adriana Lima lett, a hetedik Elisha Cuthbert, a nyolcadik Kristin Kreuk.
 
A kilencedik helyen Anna Friel végzett, a Top Ten vége pedig Freida Pintonak jutott. 

Az újdonsült sztár, a szépséges Freida Pinto szemmel láthatóan nagy népszerűségnek örvend, többen felfedezték már egzotikus bájait…a modellszakmába is kezd betörni!

Jessica Alba is a győztesek között van!

Keeley Hazel, a szexis kebelcsoda határozottan visszacsúszott. A szexis Keeley különben tizenéves korában gyakran kerülte az iskolát, éjszakában piált a barátaival. 

Régebben egyik kollégája beszélte rá, hogy próbáljon szerencsét modellként, ezért beiratkozott a Lewisham Főiskolába. 17 évesen elindult versenyezni, s meg is nyerte. 2004 -ben ismét megnyerte a modell versenyt, ami 10.000 fontot nyert.
 
S innen indult el a modelli pályafutása. Szerepelt számtalan férfi magazinokban, mint pl, FHM, Playboy és a GQ. 

Mindenki nagy meglepetésére idén a listára egyáltalán nem jutott be Paris Hilton, Jennifer Lopez és Kimberly Stewart sem.
 
Szexis videóban a győztes: Cheryl Cole!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.