Tűzpirosban, szexis pózokban fotózták az énekesnőt

Dögös képek készültek Katy Perry-ről az FHM magazinba!

Az FHM magazin 2009-es januári számában fognak megjelenni a legújabb, dögös a képek a szexis énekesnőről. A retro stílusban elkészített fotókon Katy Perry szexis ruhákban, merész pózokban lesz látható!

Katy Perry szexis képei a legújabb FHM-ben! képgaléria

2008.11.26 15:32ma.hu
Egy kis ízelítő a magazinból!

Katy Perry nemrég átvehette az MTV Europe Music Awards Legjobb új előadó díját és ő volt a műsor háziasszonya is! Amint vége lett a műsornak és lejött a színpadról, arról nyilatkozott, mennyire elégedett volt az estével: 

- "Imádtam, hogy mennyire szórakoztató volt! Nagyon izgatott vagyok, és remélem, jól néztem ki. Még mindig ki vagyok fogyva a szuszból, mert 12-szer kellett átöltöznöm. A 13. ruhámat az afterpartyra fogom viselni." 

Katy ruhái igencsak impozánsak voltak: volt egy sárga ruhája, amin a frissen megválasztott, de még be nem iktatott Barack Obama díszelgett. Egy másik ruhája rögbi játékosra emlékeztetett, és egyszer egy ringlispílt is magára öltött. A ruhakölteményeket a kapcsolódó galériákban megtekintheted! Az MTV Europe Music Awards után Katy azt is mondta, hogy nagyon élvezte az I Kissed A Girl előadását, mert "egy cseresznyés rúzson lovagolni elképesztően jó érzés. Még sosem volt ilyen előadásban részem." 

Az énekesnő a másik aktuális dalát, a Hot N Coldot is elénekelte a 2008-as MTV EMA díjátadón.

Katy Perry egyébként már egy néhány héttel ezelőtti, Latin American Music Awardson híressé tette magát. Az a videó bejárta az internetet: Katynek ugyanis elfelejtettek szólni, hogy az a derékig érő torta, amit a színpadra vittek neki, csak részben torta… 

Katy belenyalt, majd hasast akart bele ugrani, csakhogy visszapattant róla! Utána pedig a csupa krém Katy nem tudott megállni a saját lábán, annyira csúszott a színpad, így végül négykézláb távozott a hahotázó közönség elől. Ezen az estén Katy megmutatta, hogy őszintén tud saját magán nevetni, ami nagyon irigyelendő tulajdonság. 

Katy első albuma 2001-ben a Red Hill Recordsnál jelent meg Katy Hudson címmel,mely egy gospel album volt.A hasonló stílusú rádiók sokat játszották a dalait,azonban úja albuma, One of the boys megjelenése után a kapcsolat felbomlott,mivel erőtljes feminin dalokat játszik(pl I kissed a girl,Ur so gay).

Ugyan egy kapcsolat felbomlott ám nem szomorkodhat hiszen az album a világhírnevet hozta el számára.Sokan botrányai miatt figyeltek fel rá (koncertjein nem ritka az extrém showelemek használata,illetve a nem mindennapi megjelenés),pedig hangja sokkal meghatározóbb,mint a színpadi jegyek.

Már most az új Madonnaként emlegetik. Katy kedvencei között van a Queen és Alanis Morissette is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.