Egyre kevésbé tetszik magának - pedig sikeres...

Képek - Na ne! Lady Gaga plasztikai műtétekbe kezd?

Szomorú hírek keringenek a tehetséges énekesnőről - A novemberben várhatóan Magyarországon is fellépő Lady Gaga állítólag egyre kevésbé elégedett magával. Csak nehogy bedarálja a gépezet...

Fergeteges képek Lady Gaga tokiói koncertjéről! képgaléria

2010.04.27 15:30ma.hu

Szinte egyik percről a másikra hatalmas sztár lett az egykor a katolikus iskola padjait koptató lányból.

Az eredetileg Stefani Germanotta néven napvilágot látott Lady Gaga kezdetben igen jól viselte mindezt, sőt, boldog volt, hogy sikerült megvalósítania álmát.

Az utóbbi időben azonban barátai egyre többet aggódnak érte. Nemcsak amiatt, hogy a szőke énekesnő egyre kimerültebb és több alkalommal lemondta koncertjét rosszulléte okán.

Állítólag Lady Gagában most kezd tudatosodni, hogy mekkora híresség lett, és fiatalok ezrei követik a példáját, akármit csinál. Újabban a külseje sem tetszik már neki.

Úgy hírlik, plasztikai sebészhez jár, mert arcát túl férfiasnak tartja. A testén is szeretne változtatásokat véghezvinni. Arcfeltöltést tervez, valamint a combján és a fenekén felvarrást.

A barátai egyre aggasztóbbnak tartják viselkedését, attól félnek, hogy Stefani nincs messze az összeroppanástól...

Lady Gaga a legnézettebb!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.