Túl sok neki az agykontrollos orgazmus?

Mi történt? - Lady Gaga a szex ellen buzdít

Lady Gaga szexualitástól túlfűtött előadásait ismerve, meglehetősen meglepő fordulat állt be nézeteiben. Rajongóinak ugyanis azt üzeni, ne éljenek szexuális életet.

Provokatívan pózolt a Q magazinban Lady Gaga! képgaléria

2010.04.14 13:30Napi Ász Online

Túl sok volt neki az agykontrollos orgazmus? Meglepő fordulat történt, Lady Gaga ugyanis újabb arra buzdítja az őt szerető zenerajongókat, hogy ne éljenek nemi életet.

A 24 éves énekesnő koncertjei és videói tömve vannak szexuális utalásokkal és mást se üzennek, mint a szex dicséretét.

- Nem tudom elhinni, hogy ezt mondom, de tényleg: srácok, ne szexeljetek - mondta egy angliai AIDS-ellenes kampány keretében.

- Teljesen normális, ha nincs szexuális életetek, inkább ismerkedjetek, ismerjetek meg embereket. Nem kell ahhoz szexelni, hogy jól érezzétek magatokat
. Nincs semmi baj a cölibátussal, úgyis rohamosan terjed a HIV vírus - fejtette ki Lady Gaga.

A kissé cinikus végkövetkeztetés ismeretében várjuk, meddig tart az önként vállalt szüzesség...

Kövér kisgyerek volt Lady Gaga!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.