Izgatóak és ijesztőek...

Bizarr fotók 18 éven felülieknek: metálfanok vetkőztek a híres fotósnak!

Telepingált testű, meztelen modellek pózoltak a neves Jeremy Saffer-nek - maguk is meglehetősen bizarr kinézetűek, de a kiegészítőik sem éppen bizalomgerjesztőek.

2010.04.24 17:00ma.hu

Megdöbbentő felvételekkel sokkol Jeremy Saffer fotóművész - Néhány látványosan metálrajongó hölgyeményről készített sorozatot, akik büszkén vállalták festékkel különlegessé tett külsejüket.

A fekete hajú, erősen sminkelt, ékszerekkel teli, ámde figyelemreméltó alakkal és idomokkal megáldott leányzók a bizarr külső mellé egy-egy halálos kiegészítőt is kaptak.

A modelleken szinte csak az intim testrészek nincsenek tetoválva vagy festve.

Akad, akinek az arca és a szájkörnyéke is ki van pingálva - utóbbi leginkább egy éppen frissen vacsorázott vámpír hatását kelti.

A művész egyébként naptárat tervez a képekből összeállítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.