Aniston nem volt sosem az igazi?

Képek - Gerard Butler belezúgott egy újságírónőbe!

Csak egy szokásos rutin beszélgetésre számított a népszerű színész, amikor találkozott a gyönyörű, barna médiamunkással - Gerard Butler-t elbűvölte a szépség. Úgy tűnik, lekörözte Jennifer Aniston-t is...

Gerard és Jennifer Aniston: mégsem egy pár? képgaléria

2010.04.06 15:30ma.hu

Mégsem az Exférj újratöltve-beli partner a befutó? Gerard Butler-t mostanság legtöbb helyen Jennifer Aniston partnereként emlegetik, de a jelek szerint a Jóbarátok sztárjának a fejét nem a sármőr fogja legközelebb bekötni...

Éppen Jen és Gerard közös filmje kapcsán kérték interjúra a skót színészt, aki azonban nem filmbéli exfeleségével volt elfoglalva a beszélgetés után.

Laurie Cholewa

Sokkal inkább a csinos, 29 éves újságírónővel, Laurie Cholewa-val. Grerad Butler állítólag teljesen rabja lett a hölgynek, aki Párizsban tette fel neki a kérdéseket.

Ott dolgozik ugyanis, egy helyi tévénél. Nemcsak riporter, saját show-t is vezet hétvégente.

A barna hajú, igéző barna szemű Laurie-t a hírek szerint szeretik a férfiak, és most a híres hollywood-i szépfiúra is mély benyomást tett. Butler randevúra hívta az újságírónőt, a múlt hétvégén találkoztak is.

A francia fővárosban látták őket kéz a kézben andalogva. Jártak a Louvre-ban, együtt ebédeltek és a romantikus vacsora sem maradhatott ki a közös programból...

Pornósztár ketrecharcost alakíthat Butler?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.