Alig volt képes valamire az ágyban a Király

Képek - Kiskorúakkal pettingelt Elvis Presley - és ennyi!

Évtizedekkel a halála után is megdöbbentő titkok derülnek ki a tehetség életéről - Elvis Presley környezete állandóan azért aggódott, mikor jön a feljelentés, hiszen az énekes csak kiskorú lányokkal volt hajlandó szexuális "jellegű" kapcsolatra.

Sosem látott fotók Elvis Presley-ről képgaléria

2010.03.30 10:50ma.hu

Egy új életrajzi kötet jelent meg Elvis Presley-ről, amely felettébb különös információkat is tartalmaz a Király életéről, az ügynöke szájából. Állítólag a legendás énekes egyáltalán nem volt egy lepedőakrobata. Sőt.

Elvis csupán kiskorú lányokkal volt hajlandó szexuális "jellegű" kapcsolatra, de általában el sem jutott odáig, hogy aktus is legyen.

Elvis és Priscilla 1969-ben, esküvőjükön

Mindenesetre alapos aggodalmat okozott menedzserének, Byron Raphael-nek és a környezetében levőknek, hiszen azok szinte folyton azt várták, mikor érkezik feljelentés a kiskorúak miatt.

Volt rá példa, hogy három 14 éves lányt vittek fel neki a szobájába, de amikor rájuk nyitottak, sosem volt szex.

Presley a szemüket sminkelte, ugyanis izgatta a sötét szemhéj és a szempillaspirál. Petting volt, de ennyi, valószínűleg ezért sem jelentette fel senki az énekest - áll az új életrajzi kötetben.

Annak ellenére, hogy a világ szemében egy macsó volt, Elvis Presley komoly pszichés problémával küzdött.

Az életrajzíró szerint mindez akkor vette kezdetét, amikor nyilvánosságra került, hogy ikertestvére meghalt a születése előtt az anyaméhben, erőszakos édesanyja pedig haláláig uralkodott rajta.

A Király állítólag azért vette körül magát inkább nagyon fiatal lányokkal - szüzekkel -, hogy ne tudják összehasonlítani méreteit és ágyban nyújtott képességeit másokkal. Gondokkal küzdött az ágyban.

Presley és Natalie Wood

Az életrajzíró szerint Elvis kiborította Natalie Wood-ot is, aki 18 évesen került abba a helyzetbe, hogy lehetett volna valami közte és Presley között.

Húsz perc után idegesen rohant ki az énekes szobájából, aki semmit nem akart tőle pár csókon és tapogatáson kívül...

Elvis ügynöke azt is elárulta, hogy a Király felesége, Priscilla Presley ugyancsak 14 éves volt, amikor megismerte, de miután megszületett közös lányuk, Lisa-Marie, már nem volt számára elég szűzies, és így érdekes sem.

Míg Priscilla tizenéves volt, folytatta a kislányokkal való ismerkedést, de őt is bevonta - amfetaminokat adott neki...

Hetvenöt éves lenne Elvis Presley!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.