Sztárokat sem kíméli a terhes hordó test!

Fotók! Lisa Marie Presley terhessége alatt bálna nagyságúra hízott!

Harmadik gyermekét várja Elvis Presley egyetlen lánya. Lisa Marie fittyet hány a kilókra, büszkén mutatja hatalmas pocákját.

Az elhízott Elvis lány képekben! képgaléria

2008.06.09 09:03ma.hu

Harmarosan megszületik az énekesnő harmadik gyermeke. A 40 éves Lisa a negyedik házasságát koptatja: első férje Danny Keough, akivel hat évig élt boldogságban. A férfitől két gyermeke született. 

A második próbálkozás Michel Jackson nem váltotta be a reményeket, románcuk alig tartott néhány évig. 

A legrövidebb házassága Nicolas Cage színésszel kötetett mindössze négy hónapig bírták együtt. Jelenlegi férje a zenei producer Michael Lockwood, akivel hamarosan szülői örömök elé néznek. A pár három éve van együtt, úgy látszik az énekesnő is révbe ért számtalan sikertelen kapcsolat után.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.