Ha ezt látná Elvis!

Nem éppen királylány...Lisa-Marie Presley szörnyen néz ki! - Meghökkentő képek

Megdöbbentő fotók kerültek napvilágra az egykori rock'n'roll király lányáról - Lisa-Marie Presley-t éppen ebédje elfogyasztása közben kapták lencsevégre. Bizony nem tartóztatta magát eddig sem a finom falatoktól.

Mi történt veled, Lisa-Marie Presley? - Meghökkentő képek képgaléria

2008.03.04 11:33ma.hu - Fotó: Daily Mail

Ő lenne Elvis Presley lánya?...A néhai sármos rock and roll király, aki után bomlottak a nők, bizonyára maga is elszomorodna, ha látná. Lisa-Marie Presley nagyon meghízott, nem is hasonlít egykori önmagára.

Arra a csinos hölgyre, aki néhány éve igent mondott Michael Jackson házassági ajánlatára...Akkoriban vékony, mutatós sötét hajú szépség volt, igéző Elvis-es kék szemeivel. Szeme hasonlít leginkább az édesapjára, ami talán még ma is emlékeztet rá. De más sajnos nemigen!

A még három éve is filigrán Lisa-Marie a neves színésznő édesanyjával is rendkívüli hasonlóságot mutatott, szinte ugyanolyan arca volt, kissé más "körítéssel". Ma már nem kevernék össze őket. Bár a képek tanúsága szerint a lány édesanyja, Elvis egykori felesége sincs sokkal jobb állapotban, mint Lisa. Priscilla Presley ugyancsak meghízott, és a tündöklő szépsége is eltűnt...Fáradtnak és életuntnak tűnik.

Lisa-Marie és a legendás papa, Elvis

A ma negyvenéves Lisa-Marie-t egy hollywood-i bevásárlóközpontban kapta lencsevégre egy fotós, amint társaságával éppen az ebédjét fogyasztja. Elnyűtt sárga melegítőben, lenőtt hajjal, elhanyagolt külsővel üldögélt az asztalnál.

A helyi pincér a Daily Mail-nek nyilatkozva azt mondta: nem is ismerte fel először Elvis lányát, annyira megváltozott. El sem tudja képzelni, hogy szedhetett fel ennyi plusz kilót! Arról is elkezdődtek a találgatások, hogy Lisa-Marie, aki volt már a popkirály Michael Jackson és a színész Nicolas Cage felesége is, nem terhes-e jelenlegi, negyedik férjétől, Michael Lockwoodtól.

Ám ha számításba vesszük, hogy Elvis Presley 1977-ben szintén jelentős túlsúllyal hunyt el, lehetséges, hogy csupán az elhízásra való hajlam a hibás, amit Lisa-Marie nem kezelt megfelelően.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.