Priscilla Presley egyre torzabb!

Nézze meg! - Múmiát csinált magából Elvis szétplasztikázott neje

Az egykor tüneményes szőke színésznő alaposan megváltozott - Elvis Presley egykori felesége ma hatvannégy éves, de harmincnak szeretne tűnni. Ennek érdekében az sem zavarja, ha nevetséges múmiát csinál magából.

Hogy néz ki már megint Priscilla Presley? képgaléria

2009.12.18 10:30ma.hu

Priscilla Presley nem először, és valószínűleg nem is utoljára feküdt a plasztikai sebész kése alá.

Elvis Presley egykori párja évek óta igyekszik megtartani fiatalos külsejét, de egyre kevesebb sikerrel. Első ránézésre talán valóban üdének és fittnek tűnik, de közelebb lépve meglehetősen ijesztő látvány tárul elénk!

Priscilla Presley - még fiatalabb kiadásban

A színésznőt korábban sem egy kritika érte már plasztikai műtétjei miatt, melynek során arca látványosan deformálódott.

Egyik alkalommal az is kiderült, hogy egy nem hozzáértő álsebész műtötte Priscillát: állítólag silány minőségű, ipari szilikont fecskenedezett több pácienséhez hasonlóan Mrs. Presley-be is.

Bár akkora kárt nem tett az arcában, mint egyes betegek esetében, egy biztos: Priscilla nem hasonlít már a régi önmagára. Ám úgy tűnik, Elvis volt neje ebből sem tanult.

Minap a Cirque du Soleil Viva Elvis rendezvényen tűnt fel Las Vegas-ban, ahol a show premierjén az eddiginél jóval fiatalosabbnak akart látszani.

Nem tudni, hogy ő maga mennyire volt elégedett külsejével, a közönség mindenesetre meghökkenve figyelte egyre torzabbá váló vonásait.

Nem is olyan rég "önálló életet élő" ajkai miatt érte Priscilla Presley-t kritika, a plasztikai beavatkozások eredményeképpen ugyanis lassan a szája sem áll úgy, ahogy eredetileg. Sőt, az egész kissé ferdének hat...

Tizenöt rongy Elvis hajtincséért!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.