A színésznő szája önálló életet él...

Durva képek: Priscilla Presley elvesztette az uralmat az ajkai felett!

Nem a legszebb látványt nyújtja szegény színésznő - Priscilla Presley-nek tavaly félresikerült az ajakműtétje. Sajnos, nagyon látszik.

Priscilla Presley David Archuletával a jótékonysági rendezvényen képgaléria

2008.12.04 11:00ma.hu

Hatvanhárom évesen is igencsak szemrevaló a néhai Elvis Presley felesége - Legalábbis, amíg az ember tekintete nem időz túl sokat a száján...

Priscilla Presley most

Priscilla Presley egykori üde szépsége a múlté: a színésznő arca nemcsak fagyosnak tűnik, de egy félresikerült plasztikai műtétnek köszönhetően nagyon furcsa is.

Úgy fest, mintha ajka önálló életet élne, ráadásul az egész száj kissé ferdének hat. Ezen sajnos nem javít semmit a csillámló rúzs, sőt, ha lehet, inkább csak ront a dolgon...

Elvis egykori neje kapott már bőven kritikát plasztikai beavatkozásai miatt, a szájkorrekciója miatt azonban különösen rászolgált.

A színésznőt a Los Angeles-i Cedars-Sinai egészségügyi központ jótékonysági gáláján kapták lencsevégre a fotósok, s valljuk be, nem nyújtotta a legszebb látványt.

Nemrég feltűnt az amerikai Dancing with the stars táncos show-ban, s bizony sokan nem rejtették véka alá véleményüket a külsejével kapcsolatban.

A fiatal Priscilla egykor

Egy harapós bulldoghoz hasonlították, sőt, a kritikák szerint Priscilla ajkai "nem azt csinálják, amit várni lehetne tőlük".

Márciusban Presley bevallotta, hogy legutóbb egy képzetlen argentin álsebész végezte rajta a plasztikai beavatkozást.

Nem volt szakember, s bizony alaposan elrontotta a színésznő ábrázatát, amikor silány minőségű ipari szilikont fecskendezett az ajkába!

A beavatkozást sajnos másokon is elvégezte az áldoktor. Felelőtlen tettéért csak nemrég ítélték el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.