A király lánya hamarosan szül

Lisa-Marie Presley-nek is ikrei lesznek!

Már csak néhány hét, és újra anya lesz Lisa-Marie Presley - A sztár márciusban hivatalosan is megerősítette, hogy ismét baba érkezik a házhoz.

A képek, amelyek találgatásra adtak okot... képgaléria

2008.08.07 14:00ma.hu

A sztár talán nem is akarta elárulni korábban, hogy várandós, ám néhány fotó napvilágra kerülése után alighanem kénytelen volt.

Elvis Presley lányáról ugyanis azt suttogták, hogy rettentően meghízott. A lapok döbbenten írtak külsejéről, hiszen a csinos asszony korábban nem volt kövér.

Lisa Marie a férjével, Michael Lockwood-dal

A negyvenéves Lisa Marie Presley szóvivője most elárulta: a sztár nem is egy, hanem két gyermeket hord a szíve alatt!

Elvis lánya és jelenlegi férje, Michael Lockwood az ikrekkel együtt immár négy csemetét fog nevelni. A két legidősebb Lisa Marie első házasságában született. Az asszony csupán tavalyelőtt ment férjhez Lockwood-hoz.

Lisa Marie előtte két férjet is elfogyasztott: nem más, mint a popkirály Michael Jackson volt az egyik, de házasságuk alig több mint egy évig tartott.

Presley második próbálkozása Nicholas Cage színész volt - ám vele sem sokáig bírta együtt a "király lánya".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.