Az özvegy a mamával vigasztalódik?

Döbbenet - A halott Brittany Murphy férje a színésznő anyjával randizik?

Fájdalmasan fiatalon hunyt el a sikeres hollywood-i színésznő decemberben - Brittany Murphy producer párja állítólag nem szakadt el a családtól, olyannyira, hogy a sztár édesanyjával egy fedél alatt él.

Képekben Brittany Murphy színésznő képgaléria

2010.03.25 17:30ma.hu

Brittany Murphy tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halála óta egy házban él a férje, Simon Monjack és a színésznő édesanyja.

Érhető, hogy a két megtört ember valamelyest vigaszt nyújt így egymásnak a gyászban, ám szárnyra kaptak a hírek, hogy a barátságnál azért több is van Simon és anyósa között.

Brittany és Simon, még boldogan

A 32 évesen elhunyt Brittany kedvese teljesen felháborodott a feltételezésen. A The Sun című brit lapnak nyilatkozva elmondta, borzasztó hazugságnak tartja a dolgot és kitalációnak, miszerint viszonya lenne halott neje édesanyjával.

Murphy mamájának nem szolgál jól az egészsége, toxikus neuropátiában szenved.

Vagyis nagyon nehezen jár, és ő természetes, hogy támogatást nyújt neki, ha tud - mondta el Simon Monjack, aki szerint anyósa a ház felső, míg ő az alsó emeletén lakik.

Ennek azonban nem sok értelme van, ha Brittany édesanyjának gond van a mozgásával...

Brittany Murphy és Simon 2007-ben házasodtak össze. Igaz, a színésznő egy barátja elmondása szerint sosem tudta feldolgozni egykori vőlegénye, Ashton Kutcher elvesztését.

A sztár valójában még belé volt szerelmes - de hozzáment Monjack-hez, akiről tudta, hogy sosem lenne hűtlen hozzá. Kutcher, mint tudjuk, Demi Moore-ral jött össze...

Kié lesz Brittany Murphy öröksége?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.