Senki sem akart segíteni a gyászoló apának

Képek - Brittany Murphy apját nem engedték lánya sírjához!

Azt állítja Brittany Murphy édesapja, hogy nem engedték, hogy meglátogassa lánya sírját. Elmondása szerint, amikor a temetőbe érkezve megkérdezte, hol nyugszik lánya, elhajtották az ott dolgozók.

Képekben Brittany Murphy színésznő képgaléria

2010.02.17 13:30Napi Ász Online

Angelo Bertolotti több embert is megkérdezett, akik az irodába küldték, ahol megtagadtak tőle minden információt, annak ellenére, hogy bizonyítani tudta rokonságát a néhai színésznővel.

Sajnos már nincs köztünk...

Bertolotti azt mondja dühöngött miután nem engedték, hogy tiszteletét tegye tragikusan elhunyt lánya sírjánál, főleg mivel egy kabalát szeretett volna elhelyezni a síron.

A Forrest Lawn temető, ahol Brittany Murphy-t eltemették, csak olyan személyeket enged be, akik bizonyítani tudják rokoni kapcsolatukat az elhunyttal.

Az apa tudott bizonyítékot felmutatni, mégsem engedték be. A szóvivőjük azt nyilatkozta, hogy utána járnak az ügynek.

Angelo Bertolotti neve egyébként nem szerepel a halotti anyakönyvi kivonaton, és lánya temetésén sem vett részt. Maffia kapcsolatai miatt nem tartja vele családja a kapcsolatot.

Valójában mi ölte meg Brittany-t?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.