Tüdőgyulladás okozta a bájos sztár halálát

Képek - Kiderült, miért halt meg Brittany Murphy!

Tüdőgyulladásban hunyt el Brittany Murphy, de a színésznő halálában vérszegénység és receptre kapható gyógyszerek is közrejátszottak - derült ki a halottkém csütörtökön közzétett jelentéséből.

Képekben Brittany Murphy színésznő képgaléria

2010.02.05 10:30MTI

A halál elsődleges oka fertőző tüdőgyulladás volt, amelyhez vashiányos vérszegénység és kiterjedt gyógyszermérgezés járult - fogalmaz a Los Angeles megyei halottkémi hivatal jelentése.

A 32 évesen, 2009. december 20-án elhunyt színésznő halálát véletlen balesetből származó halálesetnek nyilvánították.

Brittany a férjével, Simon Monjack-kel

A halottkémi hivatal szóvivője nem akart részletesebb felvilágosítást adni arról, hogy pontosan milyen gyógyszerek is játszottak közre Brittany Murphy halálában, mindössze annyit árult el, hogy receptre kiváltható szerekről van szó.

További részletek csak hetek múlva, a teljes jelentés elkészültével lesznek elérhetők.

A Fiúk az életemből, a Nyolc mérföld és más filmek révén ismertté vált színésznő hollywoodi otthonában esett össze, férje és anyja szerint ugyanakkor nem élt vissza gyógyszerekkel és étkezési zavarai sem voltak.

A hozzátartozók szerint a színésznő halála előtt néhány nappal influenzaszerű tüneteket észlelt magán.

Döbbenetes részletek is napvilágot láttak a színésznő halála kapcsán!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.