Családja szerint influenzaszerű tünetei voltak

Képek - Barátai féltették! Drogozott és gyógyszerezett Brittany Murphy?

Vasárnap reggel, otthonában találták holtan a mindössze harminckét éves színésznőre - Családja állítja, halála előtt influenzaszerű tünetei voltak, ám barátai szerint Brittany Murphy veszte várható volt...

Képekben Brittany Murphy színésznő képgaléria

2009.12.22 10:30ma.hu

Újabb tragédia rázta meg a világot: a csinos, fiatal Brittany Murphy-t holtan találták otthonában.

A sztár vasárnap reggel, zuhanyzás közben lett rosszul.  Hiába szállították kórházba, az orvosok már nem tudtak segíteni rajta.

Családja állítjása szerint influenzaszerű tünetei voltak a színésznőnek a halálát megelőző napokban.

Brittany Muprhy a Spinédzserekben (középen)

Az első információk szerint szívroham végzet a színésznővel, de amíg a toxikológiai vizsgálatok eredménye nincs meg, pontosan nem tudni a tragédia okát.

Barátainak ugyanakkor határozott véleménye van Brittany-val történtekkel kapcsolatban...Nagyon úgy tűnik, őket kevésbé érte váratlanul a színésznő halála!

Murphy ugyanis szerintük gyógyszer- és kokainfüggő volt. Szépészeti műtétei óta fájdalomcsillapítókat szedett, mert a plasztikai beavatkozások után szörnyű fájdalmak kínozták.

A barátok állítólag nem egyszer akarták rávenni, hogy forduljon szakemberhez, menjen elvonókúrára.

Brittany szerintük már legutóbbi, Across The Hall című filmje bemutatóján is nagyon megviseltnek látszott, és alig állt a lábán.

Ráadásul mindössze két hete lecserélték őt a The Caller című film forgatása előtt egy másik színésznőre - állítólag éppen a függősége miatt.

A Fox News-nak Murphy egyik ismerőse elmondta, a színésznő két végén égette a gyertyát, és sajnos sokan sejtették, hogy ennek nem lesz jó vége.

Simon Monjack,
Brittany férje - aki forgatókönyvíró - a hírek szerint tisztában volt neje függőségével, őt magát is kezelték már ugyanez miatt...

Tragikusan fiatalon halt meg a színésznő - olvasson róla többet!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.