Négyszáz gyógyszert írtak fel neki?

Durva: Álnéven vásárolt pirulákat - már ki se akarták szolgálni Brittany Murphy-t!

Elég valószínű, hogy szükség lesz a színésznő orvosának magyarázatára is - Brittany Murphy hihetetlen mennyiségű gyógyszert szedett, s mint kiderült, a patikában álnéven váltotta ki őket.

Képekben Brittany Murphy színésznő képgaléria

2010.03.23 10:30ma.hu

Egyre több kérdés merül fel a tavaly decemberben, mindössze 32 évesen elhunyt Brittany Murphy halálával kapcsolatban is.

Míg a boncolási jegyzőkönyvben nem szerepel a rendszeres gyógyszerszedés, Brittany a jelek szerint száz számra vitte a tablettákat a patikából!

Az egyik gyógyszertár dolgozója - ahová a színésznő rendszeresen járt - a Los Angeles Times-nak elárulta, hogy havonta olykor 200-, de volt rá példa, hogy 400 tablettát írtak fel Brittany-nak.

Brittany és a férje, Simon Monjack

Nem a saját, hanem Lola Manilow Murphy néven vette át a gyógyszereket. Azt állította, hogy magának, a párjának és az édesanyának viszi. Főleg antidepresszánsok és fájdalomcsillapítók voltak ezek.

A gyógyszerész valószínűleg sejtette a bajt, mert négy hónappal a színésznő halála előtt már ki sem akarta őt szolgálni a túladagolás veszélye miatt.

Brittany Murphy halálával kapcsolatban eddig annyi derült ki, nem drogok okozták. A boncolás semmiféle kábítószert nem mutatott ki szervezetében.

Influenza-szerű tünetei miatt szedett olyan gyógyszereket, melyek hozzájárultak tragédiájához. Kiderült, két héttel halála előtt erős alhasi fájdalmakra panaszkodott édesanyjának és férjének.

Ők azonban nem sejtették, hogy komoly gond is állhat a háttérben, mivel a menstruáció okozott Brittany-nál rosszulléteket, gyakran megviselte. A színésznő végül időpontot kért orvosához, akihez azonban már nem jutott el.

Arra is fény derült, hogy tavaly áprilisban cukorbetegség miatt kezelték a sztárt Oregonban - egyébként azonban egészséges volt.

Kié lesz Brittany Murphy öröksége?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.