Meleg jelenetben nevettet meg a focista...

Videó: Mit keres David Beckham egy pasival a kádban?

David Beckham vidám pillanatokat szerez azzal a kis videóval, melyben James Cordennal együtt egy kádban fürdőzik, majd közösen sírnak kézen fogva egy szappanoperán.

2010.03.23 17:30mellesleg

Jót nevethetünk majd David Beckham-en, aki egy kis videón James Corden-nal látható együtt, mégpedig egy kádban. Majd egy sorozaton sírnak egy jót, kézenfogva.

Mindezt persze csak a poén kedvéért, hisz Corden egy angol komikus, aki felkérte Davidet egy közös kis meleg szereplésre.

A jelenetben, ahol Corden Smithy edzőt játssza, több világhírű sportoló is felbukkan, például a forma 1-es Jenson Button.

Minderre James produkcióján belül került sor, a Sport Relief 2010-ben, ami egy jótékonysági fesztivál volt, pénzt gyűjtött a rászorulóknak világszerte.

Beckham kis jelenete is sokat lendíthetett az adományokon, hiszen közel 44 millió dollárt sikerült a rendezvénnyel összegyűjteni.

David Beckham levelét megírta...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.