Achilles-ín-sérülést szenvedett

Sírva vitték le a pályáról - Beckham bebukta a VB-t

Jelen állás szerint szinte biztosan ki kell hagynia a nyári labdarúgó-világbajnokságot az angol válogatott David Beckhamnek, aki vasárnap este Achilles-ín-sérülést szenvedett az AC Milan Chievo elleni olasz bajnoki mérkőzésén.

2010.03.15 13:06MTI

A 34 éves középpályásnak minden valószínűség szerint elszakadt az Achillese a bal lábában, emiatt hétfőn Finnországba utazik, ahol a terület egyik legelismertebb szakembere, Sakari Orava megműti.

A sebész az ilyen jellegű sérülésekről azt mondta: körülbelül három-négy hónap elteltével lehet elkezdeni labdába rúgni, illetve játszani, de a korábbi erőállapot visszanyeréséhez, maximális erejű rúgások, erőteljes ugrások kivitelezéséhez további egy hónap szükséges.

Beckham szemtanúk szerint sírva ment le a pályáról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.