Hátsóját mutogatta a pályán David!

Képek: Mi ütött belé? Szurkolók előtt vetkőzött Beckham!

Nem könnyen jön zavarba az alsónadrágban már reklámban is pózolt sztárfocista - David Beckham a minap a torinói futballpályán állt neki nadrágot cserélni, a nézők szeme láttára.

David Beckham a pályán mutogatta formás hátsóját! képgaléria

2010.01.12 11:30ma.hu

Hátsó felét mutogatta David Beckham Olaszországban - Az AC Milan és a Juventus FC a torinói Olympic stadionban játszott, amikor a meccs alatt egyszercsak azt vehették észre a szurkolók, hogy a sztárfocista vetkőzik.

Beckham az Armani-reklámban

David úgy döntött, másik nadrágban folytatja a játékot, de ahelyett, hogy elvonult volna, a pálya közepén vetette le a régit és cserélte az újra!

Közben mindenki megcsodálhatta figyelmreméltó fenekét, és persze a fekete alsónacit...

Beckham-et a jelek szerint nem lehet zavarba hozni - más kérdés, hogy Giorgio Armani reklámjában meztelenül, egyszál alsónadrágban pózolt, és ezt a felesége, Victoria Beckham társaságában is megtette - de csak profi fotósok előtt....

A "műsor" azonban ezzel még nem ért véget. A focipályán nyújtott teljesítmény után David a felsőjét is ledobta, és így ünnepelte a csapata győzelmét.

A világ egyik legjobb focistája egyébként három fia, Brooklyn, Cruz és Romeo nevét viseli a hátán - tetoválás formájában.

Igénytelen külsővel lázadt David Beckham!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.