Nem csak rajta múlott a dolog

Legszívesebben soha nem hagyta volna el a Manchester Unitedet David Beckham

Legszívesebben soha nem hagyta volna el a Manchester Unitedet David Beckham, az együttes korábbi labdarúgója, aki jelenleg az AC Milant erősíti kölcsönjátékosként és a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében éppen volt csapata ellen készül.

2010.01.04 19:57MTI

"Szerettem volna karrierem végéig Manchesterben maradni, de nem csak rajtam múlott a dolog" - mondta a 34 éves középpályás. "Aztán végül Madridba igazoltam, ahol az utolsó évben sikeresek is voltunk, de mégis, jobb lett volna maradni Manchesterben." Beckham 2003-ban igazolt Madridba, majd 2007-ben az amerikai Los Angeles Galaxy együttesét választotta. Miután az Egyesült Államokban más rendszerben zajlik a bajnokság, így már második alkalommal adták kölcsön a tavaszi idényre az AC Milannak, amely a BL-ben éppen a Manchester Unitedet kapta ellenfélnek a nyolcaddöntőben.

"Különleges este lesz ez számomra, mivel hét éve nem játszottam az Old Traffordon. Manchester United szurkolóként természetesen minden mérkőzésen nekik szorítok, de ez most nem így lesz. Győzni szeretnék a Milannal" - tette hozzá a 116-szoros válogatott futballista, aki egyben azért is küzd a milánóiaknál, hogy jó teljesítménye esetén Fabio Capello angol szövetségi kapitány beválogassa őt a nyári dél-afrikai világbajnokságra készülő keretbe.

Beckham elmondta: némileg irigykedik azon korábbi csapattársaira, így Paul Scholesra, Gary Neville-re és Ryan Giggsre, akik azóta is a klubot szolgálják. Az AC Milan február 16-án fogadja a Manchester Unitedet a BL nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, míg a visszavágóra március 10-én kerül sor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.