A Jóbarátok sztárja mintha éveket öregedett volna

Sokkoló fotó: Lisa Kudrow úgy fest, mint egy hatvanéves!

A volánnál kapták lencsevégre a szőke, mindig vidám Phoebe-t, azaz Lisa Kudrow-t a lesifotósok a minap - Meghökkentően festett a Jóbarátok energikus sztárja.

Képekben a Jóbarátok sztárja, Lisa Kudrow! képgaléria

2010.02.09 15:30ma.hu

Beverly Hills-ben vették észre a fotósok az autójába beszálló színésznőt - Lisa Kudrow a Mr. Chow nevű étteremből jött ki, majd igyekezett sietősen elhajtani a helyszínről.

Így festett a hétvégén Lisa Kudrow

Fotó azért született róla, nem is akármilyen...a Jóbarátok szöszi Phoebe-jének alakítója úgy festett, mintha nem az ötvenhez, hanem inkább a hatvanhoz járna közelebb.

Míg kolléganői, Courtney Cox és Jennifer Aniston igyekeznek kivételes formában megjelenni a nyilvánosság előtt, Lisának ez úgy tűnik egyre kevésbé sikerül...

Courtney Cox egyébként jelenleg második gyermekét várja párjával, David Arquette-tel, Jennifer Aniston pedig az aktuális hollywood-i szépfiú, Gerard Butler kedvese.

Lisa Kudrow-nak is van gyermeke, aki Michael Sterntől született - fia, Julian Murray Stern tizenkét éves.

1997-ben a színésznőt az Ötven legszebb ember közé választott a People magazin. Most vajon milyen listára kerülne?

Meglincselték a Jóbarátok sztárját?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.