Megint megalázták Aniston-t

Égő! - Párja a netre szavazott a Jóbarátok sztárja helyett!

Máig homály fedi, pontosan mi játszott közre abban, hogy Jennifer Aniston újra összekapott kedvesével, John Mayer-rel - A legújabb változat kissé ciki a színésznőre nézve.

Jennifer Aniston a Marley és én bemutatóján képgaléria

2009.03.25 15:30ma.hu

Elege lett Jennifer Anistonnak a párjából - A Jóbarátok sztárja, úgy tűnik, kénytelen lesz egy megbízhatóbb pasit keresni.

Pedig sokan már a nagy bejelentést várták a pártól: mikor lesz az esküvő! A hírek szerint Jen igazi görög lagzira vágyott.

A Daily Mail szerint John Mayer-t nem különösebben izgatta, hogy barátnője Európában mit csinál, miközben Marley és én című filmjét népszerűsítette, vagy hogy vajon hiányzik-e a színésznőnek.

Úgy hírlik, míg Aniston szorgalmasan hívogatta őt, a zenész nemigen reagált a telefonjaira. Eközben azonban a számítógépe előtt ült, és saját blogjával volt elkeveredve: oda ugyanis igen nagy gyakorisággal kerültek fel a bejegyzések.

Csak súlyosbítja Mayer helyzetét, hogy egy bennfentes a Star magazinnak azt nyilatkozta: szerinte John hosszabb ideje csak kifogásokat keresett, ha Jennifer kereste, sőt azt füllentette, hogy időhiányban szenved.

Pedig nyilvánvaló, hogy még unta is magát, különben nem ült volna folyton a gép előtt...

Aniston és kedvese immár második nekifutásra igyekezett tartós kapcsolatot kialakítani, tavaly nyáron egyszer elváltak az útjaik.

Úgy tűnt, most minden klappol, hiszen már az esküvőt is tervezgették. A legújabb hírek szerint azonban a két sztár mégsem egyezett abban a kérdésben, mikor is alapítsanak családot.

A negyvenéves Aniston-nak pedig már sürgős lenne a dolog...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.