A színésző csak nevet a változó koron

Courtney Cox: nem vagyok klimaxos! - képek a színésznőről

Courtney Cox Arquette tréfának vette azt az újság cikket, amiben arról írnak, hogy változó korba lépett és nem lehet több gyermeke!

Képek a színésznőről! képgaléria

2008.04.24 15:37ma.hu

Egy rosszindulatú pletyka kapott szájra Hollywoodban: többen állítottak, hogy a Jóbarátok Monicája teljesen terméketlenné vált. 

Egy magazinban hosszasan írnak Courtney Cox klimaxáról, ám a 43 éves színésznő csak nevet az egészen. 

- Nem vagyok terméketlen. Ez hazugság - fakadt ki Courtney, aki 2004-ben hozta világra egyetlen gyermekét Cocót. A színésznő és férje David Arquette még terveznek gyermeket. 

- A magazin szerint feldúltan jöttem ki az orvosomtól, mert nem lehet gyermekem, de ez nem igaz. Nem hagyom, hogy ilyen pletykák felidegesítsenek, egyszerűen nem érdekel - mondta Courtney.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.