Már csak lóg a bőr az egykor szép színésznőn...

Elborzasztó csontváz lett Courtney Coxból - Durva képek!

Mi történt?! - Az egykor mosolygós, csinos Courtney Cox abszurd módon lesoványodott! A színésznő pipaszár lábakon jár, arca pedig borzasztóan beesett...

Döbbenetes különbség - Courtney Cox szörnyen sovány! képgaléria

2008.02.21 16:40ma.hu

Nem tudni, találkozott-e mostanság legjobb barátnője, Jennifer Aniston Courtney Cox-szal - ám ha igen, szinte bizonyos, hogy majd' elájult a döbbenettől! A korábban teljesen normális súlyú, csinos, kedélyes színésznő úgy fest, akár egy csontváz - adta hírül a Daily Mail.

Beteges lesoványodása után sokkal inkább bevennék egy horrorfilmbe, mint a Jóbarátokba...ijesztő külseje már csak azért is megdöbbentő, hiszen miután a színésznő már korábban is küzdött jelentős súlyingadozással, tisztában kellett hogy legyen azzal, mit csinál...

Arcán különösen látszik a vésztjósló változás, ami nem kevés súlyvesztésről árulkodik. Ezzel a külsővel már lassan a képernyőn sem megy el, hiszen egyenesen elborzasztó...Ismerősei szerint egyébként Courtney éppen azért indult el a szörnyű fogyás felé, mert folyamatosan bizonyítani akart, és végül már egyre kevésbé látta eredményét a munkájának.

Hajtott, mint egy őrült: nemcsak családjában akart maximálisan teljesíteni - gyermekével is lehetőség szerint mindig ott lenni, feleségként is tökéletesen helytállni -, hanem saját televíziós show-jában is igyekezett mindig a topon lenni.

Tény, hogy erőfeszítései ellenére, úgy hírlik, házassága csődközelben van. Párjával, David Arquette-tel többször is szóba került köztük a válás - végül csak egy tanácsadóhoz mentek el, de persze nem tudni, mennyit segít ez a süllyedőben levő kapcsolaton... Az is biztos, hogy Courtney Cox műsora sem hozott sokkal nagyobb nézettséget, hiába igyekezett maximálisan teljesíteni a sztár. Végül a szerkesztők nem erőltették tovább a show-t...

Talán ez viselte meg ennyire a színésznőt? Annyi bizonyos, hogy ha nem sikerül rövid időn belül összeszednie magát, akár egy alapos betegséget is a nyakába szedhet - most talán még van visszaút.

Sajnos, nem Courtney Cox az egyetlen, aki rövid idő alatt rengeteget fogyott: pár hónapja majdnem hasonló fotók láttak napvilágot a sokak által irigyelt alakú Angelina Jolie-ról is. Párja, Brad Pitt egyre kétségbeesettebben látta, hogy soványodik napról napra a szép színésznő...A különbség az ő esetében is szemet szúró volt. Jolie azóta összeszedte magát, de még mindig nem az igazi...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.