Édesanyja emléke előtt tiszteleg a sztár...

Képek és videó - Angelina Jolie szívbemarkoló felvételt készített!

Talán a kapcsolata megromlása miatti hangulata is késztette arra a szép színésznőt, hogy három évvel édesanyja halála után, testvérével együtt egy megható videóval emlékezzen meg róla.

Angelina apjával, Jon Voight-tal - és később, anyjával és a kis Maddox-szal képgaléria

2010.01.28 10:30ma.hu

Angelina Jolie és Brad Pitt hamarosan búcsút vehet egymástól - A sztárpárról igen aggasztóak a legutóbbi hírek, minden jel arra mutat, hogy az elválást tervezgetik, pedig egyikük sem így gondolta...

Hiszen különben nem vállaltak volna három közös gyermeket és még egy, adoptált kisfiút sem - Angelina még a Pitt előtti időszakban fogadta örökbe az első két gyermeket, Maddox-ot és Zaharát.

Angelina édesanyjával - Fotó: Daily Radar

Egy biztos, a színésznő alaposan maga alatt lehet mostanában. Ezt tetézi, hogy imádott édesanyja, Marcheline Bertrand éppen három évvel ezelőtt hunyt el méhnyakrákban.

Angelina egy 1981-ben készült házivideót tett fel megemlékezésképpen a legnagyobb videómegosztó portálra. Klipet készítettek a házi felvételből.

Ezen ő, a testvére, James Haven és édesanyjuk a mama kedvenc nyaralóhelyén, Hawaii-on látható, amint önfeledten játszanak. Jolie és testvére a videó végén egy felirattal búcsúzik édesanyjától: "Hiányzol Anya, szerető gyermekeid, Angelina és James".

Angelina és Brad Pitt legutóbb született ikerpárja közül a kislány egyébként elhunyt nagyanyja nevét kapta: Vivienne Marcheline-nek hívják. A mama sajnos nem érhette meg vér szerinti unokái születését...

Angelina lefeküdt a magántanárával?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.