Pitt lányuk szülinapja előtt elmenekült?

Árulkodó fotók: Hazudozik és nyomoz egymás után Brad és Angelina!

Végéhez közeledik a Jolie-Pitt "szappanopera"? - A sztárpár kapcsolatának megromlásáról hetek óta folynak a találgatások. Egy ismerősük szerint Brad és Angelina mára folyamatos hazugságokban él és kémkedik egymás után.

Szemmel látható: Brad és Angelina feszült és ideges... képgaléria

2010.01.14 10:30ma.hu

Régóta nem túl harmonikus a viszony Angelina Jolie és Brad Pitt között. Ám úgy hírlik, mióta a szép színésznő megmondta Brad-nek, hogy nyitott kapcsolatra vágyik, a helyzet még sokkal rosszabb...

A Star a pár kapcsolatának végét jósolja

A Star magazine értesülései szerint a népszerű páros mindennapjait hazugságok, kémkedés és titkos szeretők tarkítják!

Egy ismerősük a lapnak úgy nyilatkozott, az őszintétlenség lassan felőrli Brad és Angelina kapcsolatát.

Nem tudnak egymás szemébe nézni, és Pitt-nek kezd nagyon elege lenni a helyzetből.

A dolgok rosszra fordultak - a sármos színész állítólag örökbefogadott lányuk, az etióp Zahara ötödik születésnapja előtti estén egyszerűen meglépett a New York-i Waldorf Astoria Hotelből, ahol a népes család tartózkodott.

Majd pedig egyedül tett egy kirándulást Franciaországban. Még úgy is, hogy tudta, Zaharának partit terveztek.

Eközben Angelina kémeket küldött Brad után - magándetektívet fogadott, hogy kövesse őt... A Star magazine forrása szerint Pitt egyre elviselhetetlenebbül érzi magát, olyan, mintha mélyen, belül haldokolna.

Igaz, ami igaz: a sármos sztár az utóbbi időben szomorkásnak tűnik, és külseje is egyre elhanyagoltabb, amiért már nem egy kritika érte....

Nem hisz a hűségben Angelina Jolie!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.