Gúnyt űztek a színész nejéből

Sokkoló! Így néz ki a sármos Hugh Jackman felesége

Egy, Brazíliában készült lesifotó után azon töpreng az ismert amerikai pletykaoldal sztárja, Perez Hilton, hogyan lehetséges, hogy így fest az egyik legszexisebb színésznek kikiáltott színész, Hugh Jackman neje.

Boldog házaspár: Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness képgaléria

2010.01.14 15:30ma.hu

Reklámfilmet forgatott a napsütéses brazil parton Hugh Jackman, aki még korábbi filmbéli partnerét, Nicole Kidman-t is elbűvölte.

Így fest most Jackman neje...- Fotó: perezhilton.com

A színész a mexikói Ana De La Reguera-val szerepel az Ice Teát népszerűsítő produkcióban.

A sztárral tartott azonban a családja is, ő egy yacht-on maradtak, míg Jackman dolgozott.

A fotósoknak azonban sikerült lencsevégre kapniuk egy nem túl szerencsés epizódot: Hugh felesége, Deborra-Lee Furness ugyanis a yachton sétálgatott, enyhén szólva elhanyagolt külsővel.

Az egyszerű sötét póló alatt is látszott a pocakja, de frizurájában és fogaiban is találhatnánk kivetnivalót.

Perez Hilton a nevét viselő pletykaportálon kifejtette, a slampos Deborra-Lee valószínűleg elgondolkodott már azon, hogy a fenébe lehet ennyire szerencsés...

Hugh Jackman, Ava, Deborra-Lee és Oscar

A legszexisebb férfinak kikiáltott Jackman felesége egyébként tavasszal hangot is adott nemtetszésének, amiért a párja "túl jól néz ki".

Hugh Jackman egy alkalommal a nyilvánosság előtt meg is jegyezte, hogy a neje bosszús, amiért "nem tejesíti házastársi kötelezettségeit."

"Deborra-Lee szerinte egy férjnek az a dolga, hogy hájas és petyhüdt legyen, hogy a felesége kiragyoghasson mellőle. Most azonban jobban nézek ki, mint ő" - tette hozzá nevetve a színész.

Jackman és párja egyébként két gyermeket nevel együtt. Az örökbefogadott Oscar 10 éves, míg a kislány, Ava öt esztendős lesz.

Hugh Jackman megbocsátott az anyjának!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.