Amanda Seyfried ruhátlanul a kamera előtt

Vadító fotók: Pucérra vetkőzött a Mamma mia zsenge szőkéje!

Bevállalós a népszerű musical-ben feltűnt Amanda Seyfried - A Mamma Mia szőke Sophie-ja a Chloe című filmben anyaszült meztelenül mutatkozik a kamerák előtt!

Amanda Seyfried pucér és leszbi csókot vált új filmjében! képgaléria

2010.01.12 10:30ma.hu

Elsőre a bájos ártatlanság jutna eszünkbe a szemrevaló, csodálkozó kék szemű Amanda Seyfried-ről.

Ám gyorsan kiderült, hogy a musical-ben is bizonyított fiatal színésznő merész jelenetekben is benne van.

Amanda és Julianne Moore a filmben

Nem is olyan rég a legdögösebb színésznőnek kikiáltott Megan Fox-szal váltott leszbikus csókot a Jennifer teste című horrorfilmben.

Megan meglehetősen elismerően nyilatkozott Amanda technikájáról.

Most pedig a Chloe című film előzetesében látható anyaszült meztelenül Amanda, egy tükör előtt, s a változatosság kedvéért nem egy fiatal kolléganővel, hanem Julianne Moore-ral csókolózik a filmvásznon.

A szőke csábító Liam Neeson-nal is erotikus jelenetet produkál. A trailer egy igencsak izgalmas és fordulatokban gazdag történetet vetít előre.

Amanda a Mamma Mia csinos és cserfes Sophie-jaként robbant be tavaly a köztudatba, s azóta egyre több ígéretes filmszerepet kap.

Olvassa el Amanda Seyfried megdöbbentő állítását!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.