Szexi ruhákat bámul Goldie unokája

Fotók - Kate Hudson-on még ötéves fia is kiakad!

Már néhány évesen is megvan a véleménye a szőke Kate Hudson fiának a kihívó öltözékekről - A kissrácnál a saját édesanyja verte ki a biztosítékot a Nine című musical-lel...

Kate Hudson, Alex Rodriguez és a gyerekek képgaléria

2009.12.17 15:30ma.hu

Kínosnak tartja a saját anyját Kate Hudson ötéves gyermeke - A kis Ryder a mamája szerint látványosan megdöbbent legutóbb, amikor a Nine című musical próbáján látta őt.

Kate Hudson fia ugyanis a díszletek mögé somfordált édesanyjához, amikor a színésznő egy fenekét alig takaró miniruhában feszített és éppen a számát gyakorolta.

Ryder és híres mamája, Kate Hudson

Ryder-en látszott a meghökkenés. Kate ekkor felvitte a színpadra, de a kisfiú továbbra is megbotránkozva nézett rá.

Végigmérte és olyan arcot vágott, mintha azt kérdezné tőle magában: hogy nézhet ki így a mamám? - mesélte a starpulse-nak Kate Hudson.

Sőt, szemmel láthatóan kínosnak érezte a helyzetet. Meg is mondta Kate-nek: "Anya, mindenki téged bámul!"

A szexi szőke sztár azonban nem csinál nagy ügyet az esetből, valószínűleg otthon majd alaposabban kibeszéli a történteket Ryder-rel.

Ő ugyanis ugyanezen ment keresztül gyermekkorában, világhírű édesanyja, Goldie Hawn mellett.

Ryder édesapja egyébként Chris Robinson, akitől Kate Hudson pár éve elvált.

A szép színésznő legutóbb még a baseball-sztár Alex Rodriguez párja volt, de a legújabb hírek szerint valami gond lehet a kapcsolattal.

"Nem létező mellét" mutogatta Kate Hudson!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.