Goldie Hawn és Kate Hudson is ott lesznek!

Igazi celebek érkezhetnek a Pécsi Nemzetközi Filmfesztiválra!

A tervek szerint olyan sztárok jönnek, mint Drew Berrymore, Goldie Hawn és lánya, Kate Hudson. Világhírű, köztük magyar kötődésű hollywoodi sztárok emelnék a fényét egy Pécsett 2010-re tervezett nemzetközi filmfesztiválnak.

2009.09.16 14:40MTI

A pécsi polgármesteri kabinetiroda közlése szerint az esemény az eddigi Pécsi Filmünnep Fesztivál megújítása lenne, előkészítésére pedig kedden tárgyalásokat kezdett Kálomista Gábor és Andy Vajna producer, valamint Páva Zsolt, Pécs polgármestere.

Az elképzelések szerint Pécs 2010-től minden évben olyan filmfesztiválnak adna otthont, amely nemcsak a meghívott vendégek, filmsztárok, hanem a bemutatott produkciók okán is nemzetközi érdeklődésre tarthat számot.

Bár a fesztivál részletes tematikája még kidolgozás alatt áll, a jövőre tervezett első ilyen filmünnepre Pécs vendégül látná azokat a hollywoodi csillagokat is, akiknek magyar kötődésük van.

Ilyen Adrien Brody Oscar-díjas színész, a Zongorista című film főszereplője, továbbá Kate Hudson, Goldie Hawn, Rachel Weisz vagy Drew Barrymore.

Egyelőre tárgyalások folynak a fesztiváligazgató személyéről is, de elképzelhető, hogy a tisztet Andy Vajna vállalja majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.