Susan Boyle után tánczseni született!

Megdöbbentő videó: 75 éves salsa-nagyi nyerte a spanyol tehetségkutatót!

Úgy tűnik, nem az öt perc alatt világhírűvé lett Susan Boyle az év egyetlen meglepetése - A spanyol tehetségkutatóban ezúttal egy hétszeres nagymama csillogtatta meg latintánc tudását...

2009.12.14 11:15ma.hu

Egy angol nagyi döbbentette meg a Britain's Got Talent mintájára rendezett, spanyol tehetségkutató verseny közönségét és zsűrijét nemrég.

A hetvenöt éves Paddy - valódi nevén Sarah - Jones évtizedekkel fiatalabb férfi partnerével ropta az akrobatikus salsát az élő show színpadán! Produkcióját már sok ezren látták a Youtube videómegosztó portálon.

Paddy Jones és Nico - Fotó: newsteam.co.uk

A Spanyolországban élő brit asszony korát meghazudtoló módon pörgött, forgott és egyetlen megerőltető akrobatikus mutatványt sem hagyott ki a számból.

A jelenlevők megdöbbenésére simán a nyakába ugrott és átcsúszott a nála negyven évvel fiatalabb Nico alatt, aki egyébként a helyi tánciskolában tanít.

Paddy Jones szexis, testhez simuló fekete dresszben táncolt.

Hajlékonysága és temperamentuma valósággal sokkolta a zsűrit és a nézőket, akik tapsviharban törtek ki a produkció végén!

A Telegraph című lap értesülései szerint Paddy Jones gyermekként balettozott, de később nem folytatta.

Öt évvel ezelőtt, férje halálát követően kezdett bele újra a táncba, bánatűzésképpen. Olyannyira belejött azonban, hogy ma ez a szenvedélye.

Paddy Jones és partnere mindenesetre nem is várt ekkora sikert. Határtalanul boldogok - mesélte a CNN-nek a 75 éves táncbajnok, aki állítja: fellépésük óta mindenhol felismerik őket.

Az orvosnál, a bevásárlóközpontban is odajöttek hozzá, és ez egyszerűen csodálatos - áradozott Paddy Jones a televíziónak, aki addig szeretne táncolni, amíg azt az egészsége engedi.

Susan Boyle történelmi csúcsot döntött!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.