Susan Boyle megállíthatatlan

A britek csillagának új albuma továbbra is a csúcson világszerte

Susan Boyle új "I Dreamed A Dream" címû CD-je továbbra is dominál az albumeladási listákon világszerte.

2009.12.11 09:53ma.hu

Ezen a héten is #1 az amerikai Billboard 200-as albumlistán 527.000 darabos fogyással, mely az idei legmagasabb második heti fogyás. Ezzel az eredménnyel egy újabb mérföldkõhöz érkezett Susan Boyle, hiszen minden idõk leggyorsabban fogyó albuma lett az övé az elsõ két hetes periódust tekintve.

Amerikában már több mint 2 millió példányt szállítottak ki a CD-bõl, világszerte pedig már az 5 millió példányt is meghaladja a kiszállítás, köszönhetõen annak, hogy nemcsak Amerikában, de Nagy Britanniában, Ausztráliában, Új Zélandon, Svájcban, Írországban, Kanadában és Japánban is Susan Boyle vezeti az albumlistát ezen a héten. A CD fenomenális sikerének köszönhetõen akár a 2009-es év legnagyobb példányszámban eladott albuma címet is besöpörheti még a lemez, melyrõl talán még Susan Boyle sem álmodott akkor, amikor tavasszal elénekelte a YouTube-on világhírűvé vált sorokat a Britain's Got Talent színpadán.

Susan Boyle új CD-je hazánkban is egyre népszerűbb, a legfrissebb MAHASZ albumlistán 12 helyet elõreugorva már a Top15-ben szerepel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.