"Bolondot csináltak belőlem az iskolában"

Képek - Gyerekkori kínok tették tönkre Susan Boyle életét

Gyermekkori szenvedései miatt máig depressziós hullámokkal, visszatérő hangulati kitörésekkel küszködik az utóbbi évek legnagyobb brit énekes szenzációja.

Gyönyörű fotók a megújult Susan Boyle-ról! képgaléria

2009.12.11 13:30MTI

A 48 éves, egyedül élő skót háziasszony, akit faluján kívül korábban senki nem ismert, tavasszal lett gyakorlatilag öt perc alatt világhírű.

Susan Boyle hihetetlen énekhanggal döbbentette meg a brit ITV kereskedelmi televízió évente megrendezett tehetségkutató vetélkedőjének zsűrijét és közönségét.

A rajongói által csak "SuBo" néven emlegetett népi sztár - akinek múlt hónapban megjelent első lemezéből három hét alatt hárommillió példány fogyott - a The Sun, a legnagyobb brit bulvárlap csütörtöki beszámolója szerint egy ausztrál tévéinterjúban felfedte: hangulata "jojó módjára ugrál föl és alá".

Ez néha depresszióvá fajul, és ennek oka az iskoláskorban elszenvedett "lélektani üldöztetés".

"Bolondot csináltak belőlem az iskolában ... teljesen pokollá tették az életemet" - vallott múltjáról a brit lemezeladási listák éllovasa.

SuBo már korábban is tett említést súlyos gyermekkori szenvedéseiről.

A Daily Mirror által nemrégiben közölt beszélgetésben az énekesnő elmondta: "ilyen vagy olyan okból" gyakran lemaradt diáktársaitól, mert általában lassan tanult, kicsit lassabban fogott fel dolgokat, mint mások.

Ennek "jutalma" akkoriban az volt, hogy tanárai szíjjal ütlegelték, méghozzá napi rendszerességgel, és a többi tanuló kegyetlen gúnyolódásait is el kellett szenvednie.

Susan Boyle karácsonyi műsort kap?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.