Kórházba pofozta a férfit

Kekeckedő fotóst vert - őrizetbe vették Mike Tysont!

Őrizetbe vették a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren az egykori nehézsúlyú ökölvívó világbajnokot, Mike Tysont - közölte helyi idő szerint szerda délután a rendőrség, hozzátéve, hogy a volt sportolót várhatóan hamarosan szabadon engedik.

2009.11.15 16:13rtlbulvar.hu

Tyson a gyanú szerint a légi kikötő hetes termináljánál szóváltásba keveredett egy fotóssal, akit végül úgy megütött, hogy a férfi kórházi ellátásra szorult. A fotós szerint a 43 éves volt bokszoló egyszer ütötte meg őt, ám olyan erősen, hogy ezután fejsérülése miatt kórházba szállították - közölte a repülőtér rendőrségi szóvivője, Jim Holcomb.

Hozzátette ugyanakkor, hogy az ügy miatt várhatóan a fényképészt is felelősségre vonják majd. Tyson szóvivője, Tammy Brook szerint ugyanis a volt ökölvívó - aki feleségével és tízhónapos gyerekével utazott - gyermeke védelmében lépett fel a "túl agresszív fotós ellen".

A rendőrségi szóvivő szerint a történteknek számos szemtanúja volt, így az ügy kimenetele várhatóan a vallomásuk után dől majd el. Tysonnak egyébként nem ez az első rendőrségi ügye: a nyolcvanas évek közepén világhírűvé vált ökölvívót 1992-ben nemi erőszak vádja miatt ítélték el, három év után szabadult a börtönből.

Az 1986-ban, húszévesen világbajnoki címet szerzett Tyson ezután visszatért az ökölvíváshoz, ám komolyabb sikereket nem ért már el. 1999-ben ismét letartóztatták, miután egy közlekedési baleset után megtámadott két embert, majd 2007-ben droghasználat miatt újabb 24 órára őrizetbe vették, és három év próbaidőre ítélték.

Tyson idén azután került az újságok címlapjára, hogy májusban életét vesztette négyéves kislánya, Exodus Tyson. A gyerek akkor halt meg, amikor Tyson volt feleségének phoenixi házában, az edzőteremben a nyakára tekeredett egy erősítőgép kábele.

A kislányt kórházba szállították, ám életét az orvosok már nem tudták megmenteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.