A nyaka köré véletlenül zsinór tekeredett

Szívszorító! Meghalt Mike Tyson kislánya

Meghalt Mike Tyson korábbi nehézsúlyú amerikai profi ökölvívó világbajnok négyéves kislánya, akinek nyaka köré véletlenül zsinór tekeredett - közölte kedden Phoenix város rendőrségének szóvivője.

2009.05.27 07:16MTI

Exodus Tysont hétfő óta életveszélyes állapotban kórházban kezelték. A kislány phoenixi otthonukban egy erősítő géppel játszott, amelynek egyik zsinórja a nyaka köré tekeredett. 

Az ügyben indított vizsgálat első megállapítása szerint balesetről van szó. A gyereket azonnal kórházba szállították, s az intenzív osztályon ápolták. Mike Tyson Las Vegasban tartózkodott a baleset idején, ám mihelyst értesült a hírről, azonnal hazautazott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.