Mégsem csapnak össze az "öregek"

Tyson cáfolja a visszatérést

A tegnapi napon hírt adtunk róla, hogy állítólag tárgyalások folynak a Mike Tyson vs Evander Holyfield meccsről. A hír megjelenése után nem sokkal azonban Tyson hivatalos közleményben cáfolta a pletykákat.

2009.01.27 19:11profiboksz.hu

"A pletykák, amik az Evander Holyfield elleni meccsemről szólnak nem igazak. A múlt héten azt írták rólam, hogy házasságot kötöttem egy angol lánnyal, ezen a héten meg, hogy októberben ringbe lépek Holyfield ellen. Az egésznek az oka, hogy április 24-én mutatják be a rólam készült filmet és így akarják promotálni. Rövidesen könyv is jelenik meg rólam, valamint egy videójáték kampányában is jelentős szerepet kapok." - tudatta a sajtóval minden idők legfiatalabb nehézsúlyú világbajnoka.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.