Fight Night Round 4

Tyson újra a ringben

Visszatér a ringbe Mike Tyson nehézsúlyú ökölvívó, virtuálisan. Az Electronic Arts új, Xbox 360-ra és Playstation 3-ra készülő új játékának, a Fight Night Round 4 borítóján Tyson és Muhammad Ali együtt szerepel.

2009.03.16 19:55ma.hu

Ali egy kivételes bajnok volt, és maximálisan elismerem mint bokszolót és mint embert is - közölte a 43 éves Tyson, aki két évig vitathatatlan nehézsúlyú bajnok volt és 2005-ben vonult vissza egy botrányokban nem szűkölködő karriert követően. A játékban lehetőség nyílik kipróbálni milyen eredménnyel végződhetne egy virtuális bokszmeccs Ali és Tyson között. Tyson már ki is próbálta a június 30-án a boltok polcaira kerülő játékot, és saját karakterét nem, de Joe Frazier karakterét nagyon élvezte.

Tyson már korábban is számos bokszjáték főszereplője volt, ezek közül az egyik a Nintendo best-sellere a Mike Tyson Punch-Out, mely 1987-ben készült Nintendo konzolra. Ennek a játéknak egy felújított változatát most máciusban adja ki Wii konzolra a cég. Korábban Iron Mike még egy EA Sports játékban sem szerepelt, mivel kizárólagos szerződése volt a Codemasters játékkészítő céggel, egy saját bokszjáték kiadására még 2000-ben, mely csúfos bukással végződött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.