Dennis Hoppert is megtámadta a kór

Megrázó - Prosztatarákos a hollywood-i filmszínész

Prosztatatrákban szenved Dennis Hopper hollywoodi filmsztár, és a kezelések miatt egyelőre minden tervezett utazását lemondta - jelentett be az ügynöke.

Képekben a tehetséges színész, Dennis Hopper képgaléria

2009.10.30 15:30MTI

Sam Maydew, a 73 esztendős színész sajtósa korábban arról számolt be, hogy Dennis Hopper október elején, New York-i tartózkodása alatt influenza-szerű tünetek miatt került kórházba, ahol kiszáradás ellen kezelték.

Csütörtökön azonban Maydew azt nyilatkozta az E! Online hírportálnak, hogy Hopper prosztatarákos, és a Dél-kaliforniai Egyetemen kezdik meg kezelését.

Már Melbourne-be sem utazhat el, ahol Dennis Hopper és az új Hollywood címmel kiállítás nyílik művészi alkotásaiból és fényképeiből.

A Szelíd motorosok, a Kék bársony és az Apokalipszis most sztárja Los Angeles-i otthonából kiadott közleményében fejezte ki sajnálkozását az elmaradt ausztráliai látogatás miatt, de mint fogalmazott, teljesen a kezelésre kell koncentrálnia.

Rákos a Vészhelyzet sztárja?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.