A színésznő napimádó volt- meglett a következménye

Rákos elváltozást vettek le a hollywoodi színésznő arcáról!

Sokkolta a hír Brooke Shields színésznőt, amit a napokban tudott meg! Bőrelváltozást észleltek az orvosok egy általános rutinvizsgálat során arcán,

Képekben a bájos színésznő! képgaléria

2009.05.29 19:15ma.hu

- „Volt egy pötty az arcomon. Az orvos mintát vett belőle és kiderült, hogy korai stádiumban lévő rákos elváltozásról van szó” - mondta Brooke Shields.
 
Az elváltozást már eltávolították az arcáról, így már tökéletesen egészségesnek mondható a színésznő, aki fiatalabb korában a napimádók táborába tartozott és rengeteget napozott

- . „Azt hinnéd, hogy mivel már nem jársz napozni, nem üthet vissza a múlt. Aztán egyszer csak történik valami ilyesmi, és rájössz, mennyire veszélyes tud lenni a napfürdőzés” – nyilatkozta a színésznő. 

A színésznő különben már egyszer kigyógyult a rákból, akkor szervezetét már megtámadta a rák, s nehezen birkózott a betegséggel. Sokáig az orvosok sem biztatták. 

Kérdéses volt, hogy valaha is anya lehet-e, pedig egyre inkább ez volt az egyetlen vágya. A gyógyulás első, mégoly parányi jelei után elhatározta, kipróbálja a hormonkezelést. 

Több mesterséges beültetés, vetélés után 2002-ben végre teherbe esett. Nagyon vigyázott magára a hosszú hónapok alatt, s meglett az eredménye: 2003. május 16-án egészséges kislánynak adott életet. Brooke édesapja különben nem sokkal a szülés előtt halt meg, aki természetesen nagyon várta már születendő unokáját.
 
A fiatalasszony bánatában, az első otthon töltött hetek alatt depresszióba esett. Még ma is meghatódva emlékezik arra, hogy ebben az időszakban exférje, Agassi milyen együttérző levéllel lepte meg gyászában, amely segített neki a talpra állásban. Pár hét múlva az újdonsült kis család első útja a temetőbe vezetett, ahol Brooke „bemutatta” édesapjának gyermeküket. 

Brook Shields azóta is sokat jótékonykodik, de nem a rák javára. A szegények és a gyermekek helyzetének javítása, a művészetek támogatása mellett kampányol.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.