Várt a szex- szel, mert csúnyának tartotta magát!

Brooke Shields 22 évesen még szűz volt!

Brooke Shields kamerák előtt már 15 évesen szexelt a Kék lagúna című nagy sikerű filmben, ezért is megdöbbentő, hogy saját bevallása szerint csak 22 évesen esett át a tűzkeresztségen.

40 éves kora felett is gyönyörű Brooke Shields! képgaléria

2009.05.27 15:30rtlbulvar.hu
Szinte meztelenül játszott a Kék lagúnában!

- " Azért vártam ilyen sokáig, mert nem tudtam megbarátkozni a testemmel. Ma már úgy gondolom, hogy nem szabadott volna ilyen sokáig halasztanom a dolgot ."– nyilatkozta a 44 éves színésznő a Health magazinnak.
 
Azért is furcsa Brooke kijelentése, mert szépségét nemcsak a filmjeiben csodálhattuk meg, hanem többek között Calvin Klein reklámkampányában is. Akkor 15 éves volt, és egy farmerben kihívóan vetette oda a reklámban a mondatot: 

- „ Tudni akarod, mi van köztem és a Calvin Klein farmerem között? Semmi. „ 

A provokatív Calvin Klein farmer reklámok tehát hozzájárultak ahhoz, hogy nagy érdeklődéssel kövessék első filmjét, amelyben egy bordélyházban élő kislányt játszott. Louis Malle alkotása felvetette a gyermekpornográfia kérdését, hiszen a mindössze 11 éves Brooke többször meztelenül tűnt fel benne. 

A Kék lagúnában is szinte mindent levetett, de később kiderült, hogy pár jelentben egy idősebb lány helyettesítette. Ezt követően Franco Zeffirelli kevésbé sikeres Végtelen szerelem című filmjében kapott lehetőséget, majd a Szahara kalandos történetében láthattuk. 1983-ban beiratkozott a Princeton Egyetemre, ahol francia irodalom szakon diplomát szerzett. 

Amíg tanult, addig ritkábban szerepelt filmekben, és az egyetemi évek után karrierje nem ívelt olyan magasra, mint tinédzserkorában.

A színésznő és családja!

A Jóbarátok, 1994-es epizódjában tűnt fel vendégszereplőként, amely a sorozat számára rekordnézettsége hozott. A sikeren felbuzdulva 1996-ban új vígjátéksorozatot indítottak főszereplésével. A Szeleburdi Susan két Golden Globe-jelölést is hozott számára, ez volt eddigi pályának legrangosabb szakmai elismerése. 

Korábban viszont többször jelölték Arany Málna-díjra. 1997-ben hozzáment az amerikai teniszcsillaghoz Andre Agassihoz, majd két év múlva elváltak. 2001-ben újra oltár elé állt, ezúttal Chris Huncky forgatókönyvírónak mondta ki a boldogító igent, akitől két lánya született. Az első gyermeke születése után depresszióval küzdött, majd felépülése után könyvet írt tapasztalatairól.
 
A sztár különben 1997-ben ment férjhez Andre Agassi teniszcsillaghoz, de a frigy csak két évig tartott. 2001-ben Chris Henchy vezette oltár elé, akivel azóta is boldogságban nevelik két lányukat. Az 1980-as évek elején rendkívül népszerű volt a fiatalok körében. "A világ legelbűvölőbb tinédzsere" néven emlegették, ő volt az évtized egyik 'arca', a kislányok róla mintázott babákkal játszottak és a világ összes híres magazinjának címoldalán pózolt. 

Keresettségét elsősorban szépségének köszönhette. Sikeres gyerekmodell volt, s már tizenévesen a divatszakma sztárjai közé tartozott.

Olvasson még többet Brooke Shields-ről, botrányairól és édesanyja zaklatásairól!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.