Maura Tierney-nek daganata van!

Képek! Emlőrákos a Vészhelyzet sztárja!

Júliusban találtak daganatot Maura Tierney mellében, a színésznő egy speciális diétával próbál meggyógyulni, amit Christina Applegate küldött el neki

Képekben Vészhelyzet sztárja: Maura Tierney! képgaléria

2009.09.03 14:29ma.hu
Maura megbírkózik a betegséggel?

A Vészhelyzet sztárja annak a diétának a szigorú szabályai szerint táplálkozik A szintén emlőrákon átesett Christina Applegate minden tapasztalatával segíti sorstársát, Maura Tierney-t.

A Vészhelyzet színésznője az új sorozat forgatása közben lett rosszul, s az orvosok a vizsgálatok során daganatot fedeztek fel a mellében. Maura már túl van a műtéten, de a szövettan eredményét egyelőre nem tudni.

A kezelés addig nem kezdődhet el, amíg nem derül ki, jó- vagy rosszindulatú-e a daganat. A színésznőt sokan segítik jó tanácsokkal, köztük Christina Applegate is, aki jól tudja, mit jelent, ha csomót fedez fel valaki a mellében.- írja a Kiskegyed.

A Rém rendes család sztárjánál tavaly diagnosztizáltak daganatot, neki akkor levették mindkét mellét, hogy elkerüljék a későbbi szövődményeket. A színésznőnek volt rá oka, hogy így döntött, hiszen végignézte, hogyan küzd meg édesanyja a rettegett kórral.

Akkor javasolták neki orvosai a rákellenes diétát, aminek alapelveit megosztotta Maurával is.

Helyes táplálkozással ugyanis bizonyítottan sokat tehetünk a mellrák megelőzéséért, illetve a gyógyulás idejét lerövidíthetjük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.