Jamie Foxx nem kegyelmezne a rendezőnek

"...Polanski már eltűnt volna a föld színéről!" - Durván beszólt az Oscar-díjas sztár

A saját kezébe vette volna a törvényt Jamie Foxx, ha az ő lányával létesített volna szexuális kapcsolatot Roman Polanski - mondta el az Oscar-díjas amerikai színész a Parade című havilapnak.

Képekben az Oscar-díjas filmrendező, Roman Polanski képgaléria

2009.10.15 16:30MTI

A Ray című filmért Oscar-díjat nyert Jamie Foxx azt mondta: ha elképzelné, hogy az ő - most 15 éves - lányával tette volna Roman Polanski, azt amit tett 1977-ben, akkor "Roman Polanski már eltűnt volna a Föld színéről...pont. Ügye el sem jutott volna a bíróságig."

Roman Polanski

Jamie Foxx azonban hozzátette: ez az ő véleménye, és nem akarja, hogy bárki ugyanígy tegyen, szóval majd a jog igazságot tesz.

Roman Polanski-t szeptemberben tartóztatták le Svájcban: egyelőre egy zürichi börtönben várja azt, hogy kiadják az Egyesült Államoknak.

A filmrendező 1977-ben létesített szexuális kapcsolatot egy akkor 13 éves lánnyal Jack Nicholson Los Angeles-i házában.

Egy évre rá bűnösnek vallotta magát, de még az ítélethirdetés előtt megszökött az Egyesült Államokból.

Polanski a cellából fejezi be új filmjét!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.