Ezt nem kellett volna...

Képek - Madonna fiúja: Hülyét csinált belőlem a világ előtt!

"Hülyét csinált belőlem az egész világ előtt!"- nyilatkozta a 22 éves Jesus Luz Madonna Letterman show-beli szereplése után.

Mindenhol együtt - Madonna nem titkolja Jesus Luz-t képgaléria

2009.10.13 19:15mellesleg

Történt ugyanis, hogy a sztár a műsorban a következő kijelentést tette: „Azok után, amin tavaly keresztülmentem Guy-al, inkább fekszem a vonat elé, mint hogy újra férjhez menjek.”

Köztudott, hogy Madonna egy megrázó váláson van túl: a rendező Guy Ritchie-vel pontosan egy éve váltak külön.

Ezzel a nyilatkozattal azonban egyértelművé tette, hogy a brazil modell, Jesus Luz csak szerető lehet az életében, nem veszi őt komolyan.

Mégsem fényes minden?

Pontosan ezt a következtetést vonta le az érintett is, aki eddig büszkén ecsetelte családjának, ismerőseinek, milyen komoly is a kapcsolata az énekesővel.

Ezek után azonban még az a hír sem vigasztalja, hogy híres párja lakást szeretne venni neki Manhattanben.

Madonna kikötötte: 1,9 millió Eurónál többet nem hajlandó kiadni a lakásért, mely nem lehet túl messze az ő Central Park-i otthonától.

Guy Ritchie az Esquire nevű férfimagazinnak mondta a következőket.

"Szeretem őt, bár szerintem kissé le van maradva a mai zenéhez képest. Ezzel együtt derekasan küzd a huszonéves sztárocskákkal, és bármely 23 éves fruskát letáncolná a színpadról."


Az ex tehát egyenlő partnerként elismeri Madonna teljesítményét, míg a jelenlegi partner egyértelműen alárendelt viszonyban van a sztárral. Ebből még bármi lehet!

Madonna élő adásban csinált botrányt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.